Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El- Ple desestima els recursos dels creditors sobre el valor de reversió del PEM...
El- Ple desestima els recursos dels creditors sobre el valor de reversió del PEM Guiera

El- Ple desestima els recursos dels creditors sobre el valor de reversió del PEM Guiera

27 d'octubre de 2023 a les 8:09

El valor de reversió del PEM Guiera tornava al plenari en la seva vessant judicial, juntament amb altres clàssics com els Reconeixements d'Obligacions en un pokenari marcat per l'aprovació del pressupost municipal.

El Ple municipal aprovava altres qüestions en la sessió de pressupostos com per exemple la tornada del debat sobre el valor de reversió del PEM Guiera, un tema que cueja des de fa tres mandats, i que arribava al plenari amb l’aprovació de la desestimació dels recursos de reposició presentats per la Federació Catalana d’Handbol,  Caixa Bank i  l’Institut Català de Finances contra un acord de Ple de 2021 en el que s’aprovava el valor de reversió dels béns adscrits a la concessió. Tots els grups van odnar per fet que aquest tema continuarà amb un contenciòs als tribunals. El valor de reversió es va aprovar al Ple de juliol de 2021 en 1.111.827 euros i ja aleshores l'oposició augurava que acabaria als tribunals 

En temes econòmics, es van aprovar els Reconeixements d’Obligacions amb proveïdors que han prestat serveis al municipi sense contracte en vigor amb noves crítiques de l’oposició a que es mantingui aquesta figura i dues modificacions de pressupost per qüestions urbanístiques (projectes de millora del mercat de Fontetes, habitatges de l’edifici de funcionaris per destí social i de l’Aula-Auditori) i un canvi de partides intern a Cultura.

Per unanimitat s’aprovava l’adhesió al Pacte Metropolità pel Dret al Temps i els dos dies festius addicionals en què els comerços de Cerdanyola podran obrir les portes i que seran l’11 de novembre i el 6 de desembre de 2024.