Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El Ple modifica ordenances i aprova la construcció de dos accessos al PEM Guiera
El Ple modifica ordenances i aprova la construcció de dos accessos al PEM Guiera

El Ple modifica ordenances i aprova la construcció de dos accessos al PEM Guiera

22 de març de 2024 a les 10:23

El Ple va aprovar la modificació de cinc ordenances fiscals com la de construcció, la plusvàlua, terrasses o la gestió de residus municipals. Es tractava de modificacions de llenguatge per millorar la seva comprensió i per fer adequacions a la normativa vigent.

El portaveu d’ERC, Iñigo Enterria, recordava que “tres de les cinc modificacions estan informades desfavorablement per secretaria” i el portaveu d’ECP, Pedro Arco, reclamava que “no es posin limitacions als particulars per portar material a la deixalleria”.

Un altre punt aprovat, amb l’única abstenció de Guanyem, va ser la modificació no substancial del projecte de construcció de nous accessos al PEM Guiera. La regidora d’Obres Públiques, Eulàlia Mimó, va explicar que “es tracta de la construcció d’uns accessos que van quedar aturats en el seu moment a l’espera de fixar el valor de reversió, amb el consegüent augment de preus i adaptació a la nova normativa”.

El regidor d’ERC, Albert Turon, va voler saber quan es farà l’ampliació de la pista exterior i quan el licitarà el servei de bar, i des del govern se’l va contestar que properament es farà la licitació per al projecte de la pista exterior i que la licitació del servei de bar ja es troba en la seva fase final.