Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El Ple participatiu del PAS debat l'habitatge i els espais verds
El Ple participatiu del PAS debat l'habitatge i els espais verds

El Ple participatiu del PAS debat l'habitatge i els espais verds

25 d'abril de 2003 a les 0:00

El col.lectiu Participació Activa i Social (PAS) organitzava ahir un Ple Participatiu a la plaça Francesc Layret en els moments previs a la celebració del Ple de l'Ajuntament i amb temes relacionats amb l'habitatge i les zones verdes com qüestions més destacades a debat. Representants del col.lectiu indiquen que aquesta iniciativa tenia per objectiu donar oportunitat d'opinar a aquells ciutadans que normalment no accedeixen als Plens institucionals de l'Ajuntament.

En relació als espais verds, participants en aquesta iniciativa van remarcar la necessitat de zones verdes al nucli urbà al marge dels grans espais dels que consideren que es parla més, a l'igual que també es va lamentar el deteriorament del parc d'Uralita i es av posar en dubte la rehabilitació prevista al recinte.

Respecte la construcció d'habitatges a Cerdanyola, Carlos Arroyo, que encapçala la llista del PAS davant Gemma Jaumadreu, Daniel Helbig i Núria López, va manifestar que Barcelona "està saturada i s'expandeix cap el Vallès" al temps que denuncia que l'Ajuntament de Cerdanyola ha acceptat "un model de creixement imposat per Barcelona i basat en l'especulacíó". També en relació a l'habitatge, altra de les integrants del PAS, Puri Palomar, va plantejar la necessitat que l'Ajuntament realitzi un estudi sobre els pisos buits que hi ha a la ciutat.

Pel que fa als mecanismes de participació, des del PAS remarquen la necessitat d'impulsar noves tecnologies i un dels integrants de la seva candidatura, Sergi Gabaldà, destacava la importància d'internet com mitjà d'informació i de participació.