Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP afirma que el govern municipal afavoreix constructors abans que ciutadans

El PP afirma que el govern municipal afavoreix constructors abans que ciutadans

6 de maig de 2003 a les 0:00

El Partit Popular (PP) ha emès un comunicat força crític amb la gestió del govern de l'Ajuntament de Cerdanyola en què s'assegura que si no dóna suport a la proposta popular de construir 500 Habitatges de Protecció Oficial (HPO) als terrenys municipals d'Adam i Eva és perquè "es confabula amb els constructors i amb el Banc Sabadell", entitat a la que pertany l'empresa promotora de l'actuació urbanística al sector Uralita, Landscape Vallès. El PP destaca que els pisos protegits del Centre Direccional són una "obligació legal" que trigarà temps en ser una realitat.

El comunicat del PP critica també el compromís socialista de construir aparcaments soterranis a la ciutat ja que "és la cinquena vegada" que ho proposen "sense que hagin complert mai les seves promeses".

Altra queixa popular és que no s'hagi instal.lat a la remodelació del Centre la recollida d'escombreries pneumàtica amb previsió de futur perquè "suprimeix contenidors i evita males olors".

El comunicat del PP també reitera les crítiques a la situació econòmica municipal ja que afirma que el Pla de Sanejament ha servit de "maquillatge comptable" de cara a les eleccions municipals amb la finalitat de "sortir de suspensió de pagaments tècnica" amb "malbaratament", baixa inversió, mala recaptació i endeutament elevat. Segons el PP, d'aquesta situació el govern municipal socialista pretén sortir amb nous i més alts impostos.