Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP afirma que l'adjudicació del servei municipal de neteja viària és il.legal
El PP afirma que l'adjudicació del servei municipal de neteja viària és il.legal

El PP afirma que l'adjudicació del servei municipal de neteja viària és il.legal

11 de març de 2002 a les 0:00

El Partit Popular (PP) de Cerdanyola afirma que l'adjudicació per part de l'Ajuntament del servei de neteja viària i recollida d'escombreries a l'empresa Cespa és ""totalment il.legal"". Els regidors populars consideren que en aquesta adjudicació, i també en la del servei de manteniment de parcs i jardins a la mateixa empresa, predominen els ""interessos polítics i el presumpte pagament de compromisos i favors mutus adquirits al llarg dels 23 anys de govern socialista"" a l'Ajuntament.
Segons el PP, l'oferta de l'empresa Foment de Construccions i Contractes pel servei de manteniment de parcs i jardins presentava millors condicions que la de Cespa perquè plantejava la construcció d'una planta de compostatge de residus. El PP indica, a més, que després de 8 mesos de l'adjudicació del servei a Cespa molts dels jardins de Banús, Serraparera, Fontetes o Xarau es troben en ""un lamentable estat d'abandonament"".
Els representants del PP demanen a les associacions de veïns que exigeixin al govern de l'Ajuntament ""la restauració i manteniment"" de totes les zones amb jardí.