Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP assegura que el govern ha aprovat un pressupost sense rumb amb molta despe...
El PP assegura que el govern ha aprovat un pressupost sense rumb amb molta despesa innecessària Anabel Plans, portaveu Grup Municipal PP

El PP assegura que el govern ha aprovat un pressupost sense rumb amb molta despesa innecessària

2 de novembre de 2023 a les 11:13

El PP afirma que el govern ha aprovat un pressupost per al 2024 que no atén a les necessitats de la població, pujant els impostos quan la inflació colpeja les famílies i amb una demostrada incapacitat per executar les inversions.

Audios

02-11-2023 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, creu que “el govern ha aprovat un pressupost sense rumb, aliè a les necessitats de la ciutat”, i que “segresten la paraula social, baixant la dotació econòmica en assumptes socials i augmentant les despeses en festes i propaganda”. 

Plans no entén que s’hagi de pujar l’IBI “quan la inflació colpeja les famílies i quan a més hi ha alternatives com retallar les despeses innecessàries, com podrien ser el contracte de fotografia, propaganda, manutenció d’animals o lloguer d’edificis, quan es podrien comprar alguns tan necessaris com una nau per la brigada municipal d’obres”.

El PP considera prioritàries les inversions destinades “a l’històric dèficit d’equipaments que pateix la ciutat, necessitada d’un nou pavelló, un camp de futbol, piscina, pista d’atletisme, un auditori, una altra biblioteca, un equipament per a la gent gran, un edifici per centralitzar les oficines i serveis de l’Ajuntament, una comissaria nova per a la Policia Local o una estació central bus”.

El Ple aprovava la desestimació dels recursos de reposició presentats per la Federació Catalana d’Handbol, Caixa Bank i l’Institut Català de Finances contra el valor de reversió dels béns adscrits a la concessió del PEM Guiera acordat pel Ple al 2021. Anabel Plans creu que “caldria demanar responsabilitats a totes les forces polítiques que han governat als serveis jurídics de l’Ajuntament per haver arribat a aquesta situació”.

Des del PP lamenten que es rebutgessin les quatre mocions que van presentar, recordant que “votant no a la millora de les voreres del barri de Montflorit i de la climatització de l’escola bressol de Montflorit s’està fent oïdes sordes a la veu de moltes famílies”.