Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

El PP considera classista la implantació de la ZBE Anabel Plans, portaveu Grup Municipal PP

El PP considera classista la implantació de la ZBE

31 de gener de 2024 a les 11:02

El PP ha votat contra la implantació de la ZBE a Cerdanyola per considerar-la una mesura classista i que arriba tard per qüestions electorals i sense polítiques de mobilitat que l’acompanyin.

Audios

31-01-2024 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, afirma que “la implantació de la Zona de Baixes Emissions és una mesura classista que discrimina les persones amb les rendes més baixes perquè limita la lliure circulació dels vehicles més antics i obliga als titulars a comprar un vehicle nou”.

Plans acusa al govern de no implantar la ZBE quan tocava per motius electorals, ja que “és una mesura impopular”, i de mentir sobre les possibles sancions que comporta no aplicar-la, ja que “només impediria accedir a fons europeus per a polítiques de mobilitat que el govern mai ha demostrat interès en dur a terme”.

També referent a l’espai públic, el govern ha anunciat una campanya contra els incívics. Anabel Plans aplaudeix les sancions als incívics, però lamenta que “les noves mesures arriben tard i malament, amb una ciutat bruta i una ordenança que cal actualitzar”.

Sobre la moció retirada instant al govern a fer un estudi de l’enllumenat públic davant l’afirmació del govern de que ja s’estan fent accions en aquest sentit, des del PP consideren que “no s’està fent prou, amb zones molt abandonades com Montflorit, Serraperera o Martinica”.

El PP dona suport a la plantilla de la residència Joan XXII, en vaga des de fa 8 mesos, “en la seva reivindicació d’unes condicions laborals dignes que garanteixin un servei de qualitat”.