Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP considera que el Ple de setembre mostra els problemes de gestió del govern
El PP considera que el Ple de setembre mostra els problemes de gestió del govern Anabel Plans, portaveu Grup Municipal PP

El PP considera que el Ple de setembre mostra els problemes de gestió del govern

4 d'octubre de 2023 a les 10:39

El PP considera que el Ple de setembre, amb poc contingut, mostra a les clares els problemes de gestió del govern, amb reconeixements d’obligacions i baixa execució pressupostària, i formes discutibles com les modificacions de pressupost per via d’urgència.

Audios

04-10-2023 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, diu “no compartir les formes del govern quan presenten per via d’urgència una modificació per abordar un tema important com el tempteig i retracte per adquirir un habitatge social amb altres temes menors, reclamant més temps per poder estudiar l’expedient”.

El Ple va tornar a aprovar un paquet de reconeixements d’obligacions, la qual cosa, segon Plans, “demostra els problemes de gestió del govern, de la mateixa manera que no és capaç d’executar les inversions planificades, acumulant romanent, i veiem difícil que puguin arribar al 30% d’execució que s’han fixat”.

El Ple va aprovar la modificació de l’ordenança reguladora de les terrasses de bars i restaurants per petició del gremi d’hostaleria, augmentant la superfície màxima de 100 m2 a 120 m2. El PP ha votat contra l’ordenança “com un vot de càstig al govern, que va negociar l’ordenança amb el Gremi d’Hostaleria sense tenir reunions amb les comunitats de veïns”.

El PP va donar suport a la proposta d’ERC per estudiar l’habilitació de vàters públics a Cerdanyola i la plantejades per ECP per garantir els drets de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu i el reconeixement dels drets del personal auxiliar d’educació especial. El PP va ser l’únic grup que va donar suport a les mocions de VOX sobre Cerdanyola 2000 i seguretat ciutadana.