Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP demana al govern accions concretes i efectives contra la sequera
El PP demana al govern accions concretes i efectives contra la sequera Anabel Plans, portaveu Grup Municipal PP

El PP demana al govern accions concretes i efectives contra la sequera

7 de desembre de 2023 a les 12:03

El PP celebra que Cerdanyola tingui ja un Pla d’emergència contra la sequera i demana al govern municipal que ara el converteixi en accions concretes i efectives en benefici de tota la ciutat.

Audios

07-12-2023 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, lamenta que el Pla d’emergència contra la sequera hagi arribat molt tard, “costant-li al consistori una multa de 500 euros que hauria de pagar el regidor de Medi Ambient de la seva butxaca”. Plans demana al govern accions concretes, “com per exemple adquirir dipòsits finançats per la UE per recollir i emmagatzemar aigua, tal com ha fet el govern del PP a Badalona”.

El PP es va abstenir en l’aprovació del Pla Local Feminista perquè consideren que “l’administració està malgastant diners en subvencions per promoure una ideologia quan hi ha altres prioritats que requereixen inversions, com el mal estat dels carrers, la salut mental o la gent gran que viu sola”.

També es va abstenir el PP en l’aprovació del reconeixement extrajudicial d'obligacions del servei de mobilitat a favor del proveïdor Marfina Bus, ja que “es tracta d’un contracte prorrogat, quan el que cal és licitar un nou contracte que atengui les necessitats reals del transport a la ciutat, establint nous horaris i trajectes”.

Sí que va recolzar el PP una modificació de la Relació de Llocs de Treball per la creació de quatre places de Coordinador d’Àmbit. Plans creu que “l’equip de govern ha de posar ordre a la casa estabilitzant i creant places necessàries, i per això aquest vot de confiança que anirà acompanyat d’un acurat seguiment de les places creades per assegurar que contribueixen a la millora de la maquinària administrativa”. 

El Ple va rebutjar una moció del PP per la millora de la situació de les instal·lacions i serveis del Cerdanyola FC, però Anabel Plans es mostra satisfeta perquè malgrat el rebuig al Ple, “la moció ha servit per iniciar algunes de les obres de millora que es reclamen, com una nova caldera per escalfar l’aigua de les dutxes o arreglar el paviment”.

El PP va votar contra la moció per la millora del finançament dels ens locals, aprovada pel Ple, per no estar d’acord en culpar dels problemes de finançament dels Ajuntaments a un dèficit fiscal de Catalunya amb l’Estat que consideren inexistent, mentre atribueixen els problemes de finançament a la mala gestió dels Ajuntaments per assumir competències que no venien dotades econòmicament.