Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP demana revisar les subvencions a les escoles bressol de Cerdanyola
El PP demana revisar les subvencions a les escoles bressol de Cerdanyola

El PP demana revisar les subvencions a les escoles bressol de Cerdanyola

19 de març de 2002 a les 0:00

El PP te previst presentar dos mocions en la sessió ordinària del ple de l'Ajuntament que es celebra avui dimarts a partir de les 19.00h. En la primera d'elles el grup popular demana que es deixin sense efecte les subvencions directes atorgades a les escoles bressol Tàndem i Bambi, tal com va acordar la Comissió de Govern en la sessió del 27 de desembre de 2001. El PP considera que s'han vulnerat els principis de transparència, publicitat i divulgació en la concessió d'aquestes subvencions i que no es van tenir en compte els principìs d'igulatat respecte a la resta de centres de les mateixes característiques que hi ha a Cerdanyola. Els grups socialista i popular estan negociant un acord per revisar el conveni de subvencions a les escoles bressol. Si s'aconsegueix arribar a aquest acord es retiraria la moció del ple.
La segona moció del PP fa referència a la petició d'un acord per al desenvolupament d'un pacte local a Catalunya que agiliti les transferències de competències de les administracions autonòmiques envers les administracions locals. Antonio González, portaveu del grup popular, pensa que s'hauria d ebuscar el màxim consens entre totes les formacions polítiques per garantir un procés de desenvolupament territorial el més flexible possible.
Antonio González es congratulava per la construcció del sincrotró en el terme municipal de Cerdanyola, en el que considera tot un toc d'atenció del president del Govern, José María Aznar, tan al nou rector de la UAB, Lluís Ferrer, com a l'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real. Cal recordar que arrel d'una accidentada visita de José María Aznar a la Universitat, ara fa quatre anys, el claustre de la UAB, amb el vot delegat de Cristina Real, el va declarar persona non grata.