Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP es mostra convençut de superar el seu sostre electoral a Cerdanyola
El PP es mostra convençut de superar el seu sostre electoral a Cerdanyola

El PP es mostra convençut de superar el seu sostre electoral a Cerdanyola

9 de maig de 2003 a les 0:00

L'alcaldable del Partit Popular (PP) Antonio González, i els principals candidats a la llista d'aquesta formació donaven per iniciada la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells que els populars van realitzar al carrer Adam i Eva, davant de la gasolinera de l’accés nord de Cerdanyola, on el PP proposa que es construeixin 500 habitatges de protecció oficial. Precisament, els populars van col.locar una pancarta que deia: "Aquí construirem 500 habitatges protegits".

El cap de llista, Antonio González, expressava en aquest mateix moment la seva voluntat d'aconseguir uns bons resultats a les eleccions municipals que se celebraran el 25 de maig. González es mostrava convençut de que el PP aconseguiria millorar els resultats dels passats comicis que els hi van proporcionar quatre representants a l'Ajuntament.
Antonio González ens explicava també el perquè aquest any han decidit fer l'enganxada de cartells al sector Adam i Eva. Tal i com avançàvem, és la zona on proposen que es construeixin 500 habitatges protegits. González es comprometia a que si resulta guanyador de les eleccions la construcció començaria al mes de setembre. Des del PP han centrat la seva campanya electoral en tres eixos fonamentals: la família, el treball i l’habitatge. Pel que fa a les possibles influències de la política general en els resultats de les eleccions municipals, González assegurava que "España va bé" i, per tant, els ciutadans de Cerdanyola així ho demostraran a les urnes.

La llista del PP compta amb 25 candidats als que Antonio González descriu com persones molt honestes i amb els qual el PP posarà en marxa la seva campanya electoral per fer arribar a tota la població les seves propostes de govern. Antonio González assegura que aquesta transmissió d'idees i iniciatives la faran directament, al carrer.