Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP lamenta que no s’hagi tingut en compte l’opinió dels grups municipals per...
El PP lamenta que no s’hagi tingut en compte l’opinió dels grups municipals per redactar l’ordenança de terrasses

El PP lamenta que no s’hagi tingut en compte l’opinió dels grups municipals per redactar l’ordenança de terrasses

7 de febrer de 2023 a les 11:00

El PP creu que l’ordenança de terrasses hauria de permetre conciliar activitat econòmica i descans veïnal, tot i lamentar que no s’hagi tingut en compte per a res l’opinió i aportacions dels grups municipals.

Audios

07-02-2023 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, reconeix que sempre és complicat que es posin d’acord veïns i propietaris de locals amb terrasses, i creu que “l’ordenança hauria de fer compatible activitat econòmica i descans veïnal, i estic convençuda que la pràctica totalitat de l’hostaleria compleix amb la normativa”.

Sobre el projecte d’una planta logística al sector de La Clota, Plans pensa que “ha mancat planificació per part de l’Ajuntament per no haver-ho de deixar tot en mans de la planificació privada, a la que caldria recolzar sense deixar d’aportar solucions a les possibles afectacions a la mobilitat, medi ambient i salut pública que pugui comportar el projecte”.

Anabel Plans creu que la manca de continguts del passar Ple de gener demostra la poca activitat del govern, que “no ha volgut negociar un nou pressupost amb l’oposició i que encara no ha aconseguit regularitzar tots els contractes que té signats”.