Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP local tindrà 8 representants al Congrés de Catalunya
El PP local tindrà 8 representants al Congrés de Catalunya

El PP local tindrà 8 representants al Congrés de Catalunya

18 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'agrupació local del Partit Popular comptarà amb 8 representants al X Congrés del PPC que es celebra aquest cap de setmana a Barcelona i en el que s'escollirà Josep Piqué com president del PPC i candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2003. Entre els 8 representants de l'agrupació local hi haurà el seu president, Jesús García, i la responsables de Noves Generacions del Partit Popular (NN GG del PP), Mònica Álvarez.
La representació de l'agrupació de Cerdanyola serà una de les més nombroses entre les agrupacions locals, segons indica Mònica Álvarez, que remarca la importància que tindran els responsables locals en un congrés en que es debatrà una ponència sobre el paper dels municipis del segle XXI en el món globalitzat.
Álvarez destaca que els compromissaris que participen en un congrés com el que es celebra entre demà i demà passat a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona realitzen un paper molt important amb l'aportacíó de debat i esmenes que enriqueixen les ponències que finalment es presenten com part del programa electoral de la formació. Mònica Álvarez destaca que el congrés del PPC és una ""mostra de debat democràtic i de vitalitat"" i remarca que les seves decisions afecten finalment a la ciutadania.
La compromissària de Cerdanyola, integrant de l'executiva provincial, manifesta la seva total seguretat en que Josep Piqué, l'actual ministre de Ciència i Tecnologia, serà el nou president del partirt a Catalunya i el seu candidat a la Presidència de la Generalitat en una nova etapa ""marcada per les expectatives de creixement"" i la possibilitat d'entrar al nou govern autonòmic.
Les ponències que s'aprovin al congrés, que presidirà Enric Lacalle, serviran com programa marc de cara a les eleccions municipals del mes de maig, però Álvarez indica que les agrupacions locals hauran de buscar ""la màxima pluralitat i consens"" per elaborar el programa polític concret en cada localitat.
Les ponències que es debatran al congrés del PPC seran Centrats en les persones -ponència de política social presentada per Jorge Fernández Díaz i Àngels Esteller-, Els municipis a la Catalunya del segle XXI -presentada per Francesc Ricomà, Pilar Arnalot i Concepció Veray-, Les nostres oportunitats -ponència política presentada per José Luis Ayllón i Jordi de Juan-, i la polència de reglament i organització presentada per Daniel Sirera i Xavier Garcia Albiol.