Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP proposa construir pisos protegits als terrenys municipals d'Adam i Eva
El PP proposa construir pisos protegits als terrenys municipals d'Adam i Eva

El PP proposa construir pisos protegits als terrenys municipals d'Adam i Eva

6 de març de 2003 a les 0:00

El Partit Popular (PP) proposa que els terrenys de propietat municipal existents al sector d'Adam i Eva es destinin a la construcció de 500 Habitatges de Protecció Oficial (HPO). Els terrenys estan qualificats en aquest moment com d'equipaments. 

La proposta afecta uns 40.000 metres quadrats de terrenys, dels que 30.000 formaven part del conveni entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'empresa Aiscondel per realitzar una permuta dels terrenys per un sector de naus d'Aiscondel i dels que els 10.000 metres quadrats restants estan ocupats per l'Institut Gaudí de la Construcció (IGC) amb una cessió municipal en favor d'aquest centre de formació. La permuta dels terrenys entre Ajuntament i Aiscondel no es portarà a terme perquè la direcció general d'Administració Local de la Generalitat ha emès un informe en contra.

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Cerdanyola, Antonio González, indica que la proposta persegueix un doble objectiu: d'una banda disposar de més pisos protegits per atendre la demanda ciutadana i, d'una altra, rebaixar el preu de l'habitatge a la ciutat.

González destaca que el grup popular ja va presentar diverses preguntes al Ple Municipal durant l'any 2001 en relació a la cessió de terrenys municipals a l'Institut Gaudí de la Construcció ja que considera que s'incompleix l'acord assolit entre les dues parts. El PP sol.licita ara que l'Ajuntament rescati els terrenys per dur a terme la promoció immobiliària ja que l'IGC "ha defraudat les expectatives" i ha incomplert l'acord assolit amb l'Ajuntament.