Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP proposa negociar per mantenir el pàrking dels cinemes El Punt
El PP proposa negociar per mantenir el pàrking dels cinemes El Punt

El PP proposa negociar per mantenir el pàrking dels cinemes El Punt

27 de febrer de 2003 a les 0:00

El Partit Popular (PP) proposa que l'equip de govern de l'Ajuntament negociï de manera urgent amb els propietaris dels terrenys de l'aparcament del carrer Santa Teresa "per evitar la seva desaparició". L'aparcament dels cinemes El Punt, segons els responsables populars, pot desaparèixer "per raons especulatives i urbanístiques".

Els dirigents del PP destaquen que l'aparcament està situat en una de les zones de la ciutat "més adequada i estratègica" i la proposta del seu manteniment té raons d'interés social i utilitat pública.

Segons el PP, l'aparcament del carrer Santa Teresa actua com element disssuassori i de promoció del transport públic ja que està al costat de l'estació de Renfe, potencia el comerç de les avingides Catalunya i Primavera i del mercat ambulant, estimula també la creació de zones per a vianants "ja que pot evitar la ciruclació al centre", soluciona el problema de falta de pàrkings i és una alternativa de futur ja que es pot ampliar amb més plantes i suposa també una alternativa a les zones blaves que es posaran en marxa pròximament´.