Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP reclama l'Oficina d'Habitatges a l'OAC per tenir més transparència
El PP reclama l'Oficina d'Habitatges a l'OAC per tenir més transparència

El PP reclama l'Oficina d'Habitatges a l'OAC per tenir més transparència

8 d'octubre de 2002 a les 0:00

El Partit Popular (PP) reclama que el servei d’informació sobre els habitatges protegits a les noves promocions immobiliàries de Cerdanyola es centralitzi a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament. L’objectiu del PP és controlar millor tot el procés de sol.licitud d’accés als pisos de protecció oficial que es construeixin a la ciutat a actuacions urbanístiques com les del Centre Direccional o el sector Uralita.
Antonio González, portaveu del PP, destaca que molts ciutadans han fet arribar al PP la seva inquietud per rebre informació sobre l’habitatge social i remarca que el PP vol que totes les sol.licituds es canalitzin únicament a través de l’OAC per potenciar la transparència i evitar els problemes que van detectar en el moment en que es va informar i es van adjudicar els pisos de Canaletes amb informació procedent de diferents instàncies, com per exemple els sindicats.
González també s’ha manifestat avui al programa Cerdanyola al Dia de Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) sobre la construcció d’aparcaments a la ciutat. El PP dubta que l’anunci de construcció de l’aparcament soterrani del Passeig del Pont sigui real davant l’incompliment de promeses per part del govern municipal i la falta de recursos per a poder invertir i considera que és un anunci provocat per la proximitat de la celebració d’eleccions municipals.
El portaveu del PP critica al govern de l’Ajuntament, i en concret al responsable d’Urbanisme, Rafael Viñals, pel que considera incompliment “reiterat de promeses” en relació al “Pla de Pàrkings aprovat fa 12 anys” i afirma que l’aparcament del Passeig del Pont no és prioritari ja que “seia més oportú i menys costós” aprofitar el pàrking del carrer Santa Teresa ens uns terrenys que ja s’estan utilitzant en aquests moments.
Si des del PP veuen en aquest anunci una estratègia electoralista, també consideren que aquesta estratègia afecta al desenvolupament de les obres al Pla del Centre i al Parc Esportiu Guiera. Antonio González es pregunta “per què es prioritza la construcció de la zona esportiva de Guiera en detriment de les obres del Centre quan l’empresa adjudicatària és la mateixa ACS?”. Segons el portaveu popular, les obres del Parc Guiera s’estan fent amb presa mentre les obres del Centre porten retard a causa “d’un interès polític i no d’un interès general” i assegura que el PP seguirà de ben a prop el desenvolupament de les obres a Guiera per vigilar si la seva acceleració provoca un increment del pressupost.