Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PP tem que l’Agenda Urbana acabi convertida en paper mullat
El PP tem que l’Agenda Urbana acabi convertida en paper mullat Anabel Plans, portaveu Grup Municipal PP

El PP tem que l’Agenda Urbana acabi convertida en paper mullat

30 d'abril de 2024 a les 11:46

El PP tem que l’Agenda Urbana Local aprovada al Ple d’abril acabi convertida en paper mullat per culpa d’un govern que s’ha demostrat incapaç d’executar inversions i complir amb uns pressupostos poc reals.

Audios

30-04-2024 Entrevista Anabel Plans (PP)

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, estima que l’Agenda Urbana de Cerdanyola aprovada al Ple no és un mal document, però es tem que “acabarà essent paper mullat, la qual cosa no deixa de ser lamentable quan tenim una ciutat, per exemple, amb importants mancances en temes d’accessibilitat”. 

Plans critica al govern per no haver tingut en compte als grups de l’oposició sobre projectes d’inversions a la ciutat, “limitant-se a aplicar la força de la majoria absoluta sense establir cap diàleg amb ningú”. Per a Plans, la incorporació al pressupost de 7 milions d’euros provinents del romanent de tresoreria, demostra que “el pressupost aprovat pel PSC no era real tal com va avisar el PP”.

Anabel Plans troba molt preocupants les queixes de pares i mares de l’escola Escaladei sobre la degradació del Parc Nou, i atribueix aquesta situació “a la falta de mà dura del govern”, demanant “més pressió policial sobre els incívics i més inversions que atenguin les necessitats reals dels barris”. 

El PP considera que la Policia Local de Cerdanyola necessita millores salarials, dotar-se de més capital humà, disposar d’una comissaria nova, tenir més inversions en tecnologia, més estabilitat i augmentar la plantilla per complir amb les ràtios establertes per població.