Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El pregó i els focs d'artifici obren un Roser que vol fugir de la pluja
El pregó i els focs d'artifici obren un Roser que vol fugir de la pluja

El pregó i els focs d'artifici obren un Roser que vol fugir de la pluja

3 de maig de 2002 a les 0:00

La lectura del pregó de Festa Major a càrrec del director de la Coral Cerdanyola Jordi Morral i l'espectacle piromusical obriran avui, a partir de les 21.45 hores, els actes del Roser de Maig 2002 amb l'amenaça de la pluja com nota negativa. L'inici de festa sempre és un dels espectacles més multitudinaris de l'any a Cerdanyola en una festa que, tant dissabte com diumenge, tindrà en la V Mostra de Cuina Mediterrània altre dels èxits garantits.
Segons indica el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Mena, l'objectiu és apropar al festa a tots els segments d'edat de la ciutat i reunir el màxim número de persones en actes per a tots els públics.
L'elecció de Jordi Morral com pregoner del Roser de Maig del 2002 és per a Jordi Mena una mostra de reconeixement a la tasca desenvolupada per
l'actual Cerdanyolec de l'Any al llarg de tota la seva vida i la seva contribució a la dinamització cultural de la ciutat.
En el cas de pluja durant el Roser de Maig, Jordi Mena avisa que simplement es suspendran els actes afectats, ja que tots els espais de la ciutat estan ocupats pel gran número d'activitats programades i es fa impossible realitzar qualsevol canvi d'escenari.
Una pluja que també pot afectar a la celebració de la Mostra de Cuina Mediterrània que, per cinquè any consecutiu, reuneix 13 establiments d'hostaleria i restauració de la ciutat al Parc del Turonet per oferir els seus millors plats realitzats amb productes de la terra i potenciar, així, la dieta mediterrània, baixa en greixos no saturats i per tant més saludable.