Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El premi al Cerdanyolenc de l'Any presenta la llista de candidats
El premi al Cerdanyolenc de l'Any presenta la llista de candidats

El premi al Cerdanyolenc de l'Any presenta la llista de candidats

31 de juliol de 2002 a les 0:00

El premi Cerdanyolenc de l’Any, que organitzen els mitjans de comunicació locals i l’Ajuntament de la ciutat, ja compta amb els 10 candidats a les categories de persona i entitat, candidats entre els que hauran de fer una primera tria els ciutadans de Cerdanyola a partir del mes de setembre per escollir els finalistes entre els que sortiran els guanyadors que es donaran a conèixer durant les Festes de la Tardor-Sant Martí 2002. Científics, artistes, esportistes, comerciants o impulsors de la xarxa associativa són candidats entre els personatges de la ciutat que aspiren al premi, mentre que entitats culturals, esportives i socials figuren a la llista d’associacions.
En aquesta informació uspresentem els candidats en la categoria de persona. Els candidats, per ordre alfabètic, són els següents:

Elisa Arimany
Escultora. La seva tasca creativa la desenvolupa a cavall d’Estats Units d’Amèrica i la ciutat. Investiga amb nous materials, cercant un llenguatge propi que li permeti visualitzar a través de les escultures la seva concepció del món.

Joan BordasRamon Pascual
Impulsors de la ubicació a la nostra ciutat del Sincrotó, una infrastructura científica de gran importància que permetrà continuar treballant en la línia d’unir el món de la indústria – Parc Tecnològic – amb el de la docència i investigació, representat per la UAB.

Gabriel Escursell
Fotògraf i comerciant. Durant 50 anys ha fotografiat la ciutat: la seva gent i el paisatge urbà.

Jordi Morera
Comerciant, president de la Federació de Comerciants de la ciutat. Persona clau, junt amb els comerciants, per aplegar en un sol organisme un dels motors econòmics de la ciutat.

Alba Pérez
Patinadora especialitzada en el patinatge artístic. Campiona de Catalunya, Espanya i d’Europa en la seva especialitat.

Núria Pérez
Fundadora de la Colla Sardanista Infantil Xarau, grup que aquest curs ha obtingut molts reconeixements i premis arreu. Monitora de sardanes i altres activitats pròpies de la cultura popular catalana.

Octavi Pujades
Actor i model publicitari. Ha participat en la sèrie televisiva “Al salir de clase”, emesa per Tele 5, interpretant a Jaime. Ha actuat en diversos curts i en activitats culturals de la ciutat.

Miquel Sánchez
Historiador, poeta i dinamitzador cultural de la ciutat. La seva capacitat de treball fa que de forma regular presenti el resultat d’una tasca dedicada a la recerca. Col·labora regularment a la premsa local i comarcal.

Xusa Serra
Terapeuta del Dol i la Mort i membre de l’Associació de Dones per la Igualtat. A través de jornades de treball dedicades a com afrontar la pèrdua de les persones estimades organitzades a la ciutat i des del Tot Cerdanyola, en una secció setmanal, afronta un dels temes més difícil d’assumir i entendre per a tots i totes.