Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El programa de creacio artística Artíva't es consolida al Casal de Joves
El programa de creacio artística Artíva't es consolida al Casal de Joves

El programa de creacio artística Artíva't es consolida al Casal de Joves

9 de gener de 2023 a les 9:20

El programa Artíva’t, que sorgeix amb la finalitat de promocionar i potenciar la creació artística com a eina d’acompanyament d’adolescents i joves de la ciutat, es consolida amb una segona edició que presenta novetats amb dos nous cursos.

La càpsula formativa Escenografia: creació d’espais per la ficció és la novetat que arriba en col·laboració amb l’Institut Jaume Mimó. Han sortit 19 sessions formatives orientades a les arts plàstiques, disseny, concept art, il·luminació, entre d’altres, que sorgeixen de les propostes de l’alumnat que ara està cursant 2n de batxillerat artístic i dels quals alguns ja s’han inscrit. El tutor del curs Martí Melción és docent de l’ESCAC i aportarà una visió al curs cinematogràfica i de qualitat.

Per altra banda el curs Tècniques d’interpretació, improvisació i doblatge que també va sorgir de les propostes de l’alumnat del batxillerat escènic de l’Institut Banús, comptarà de nou com a tutor del curs amb el Pepo Flores, actor de l’espectacle Improshow. Com a novetat, l’alumnat marxarà de colònies juntament amb els participants del curs d’escenografia.Tots els alumnes i docents es trobaran per desenvolupar un producte final de creació pròpia, que es podrà veure en la mostra de teatre organitzada per l’Institut Banús.

Aquests dos cursos estan adreçats a joves entre 16 i 29 anys amb sessions molt participatives i dinàmiques d'una hora i mitja a la setmana, els dimarts, i amb una durada total pensada per no interferir amb l’horari lectiu. Les inscripcions estaran obertes fins el 16 de gener, un dia abans de començar les sessions que es desenvoluparan fins al maig.

I per últim el curs de Producció musical que començarà al febrer, està adreçat a tots aquells que vulguin produir la seva música, i fins i tot mesclar una maqueta tipus “garage music” que poden gravar en els bucs d’assaig musicals del Casal de Joves. Aquesta càpsula es realitzarà al renovat Buc multimèdia reconvertit en un petit estudi musical amb el Jairo García, productor musical de Cerdanyola.

Les places de tots tres cursos són limitades i a un preu reduït ja que l’Ajuntament de Cerdanyola subvenciona més del 80% de la quota. Trobareu tota la informació al web www.cerdanyola.cat/joventut/cursos-artivat