Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El programa de lideratge Cerdanyola Women Corporate arriba a la segona edició
El programa de lideratge Cerdanyola Women  Corporate arriba a la segona edició

El programa de lideratge Cerdanyola Women Corporate arriba a la segona edició

3 d'abril de 2024 a les 8:53

Les inscripcions ja estan obertes per poder participar en aquest programa formatiu adreçat a dones directives i empresàries que tindrà lloc entre el 19 d’abril i el 5 de juliol. Les inscripcions es poden fer al web www.cerdanyolactiva.cat o escrivint un correu a donaempresa@cerdanyola.cat.

Després d’una primera edició força exitosa el 2023, el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac, ha organitzat un segon cicle del programa Cerdanyola Women Corporate. El curs pretén donar eines a les dones participants per impulsar el seu lideratge i carrera professional. Els principals objectius són: impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses, detectar i visibilitzar el talent femení del territori i fomentar la creació de sinergies i xarxes professionals. 

El programa, presencial i gratuït, es durà a terme tots els divendres de 10h a 14h entre el 19 d’abril i el 5 de juliol a la Masia de Can Serraperera, seu del Servei de Promoció Econòmica. En aquesta segona edició, el programa s’estructurarà en 5 mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. Tancarà el programa les ponències de dues expertes i una sessió de networking entre les participants.

Les dones interessades en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions al web www.cerdanyolactiva.cat o escriure un correu a donaempresa@cerdanyola.cat.

La creació de Corporate Women’s Club

El 2023 l’Ajuntament de Cerdanyola va posar en marxa la primera edició del programa de lideratge d’alta direcció Cerdanyola Women Corporate. D’aquest primer programa va sorgir la llavor que permetria presentar el 8 de març d’aquest 2024 una nova associació, la Corporate Women’s Club. L’objectiu, sumar dones, homes, institucions i entitats a aquest objectiu de lideratge femení a les empreses oferint campanyes de formació i ajudant a crear xarxa per a què les dones emprenedores creixin professionalment i personalment.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, denunciava en aquesta presentació “la gent que vol que es facin passos enrere en la conquesta de drets i llibertats i en el camí per la igualtat” i feia una crida a posar barreres a aquesta involució perquè les noves generacions puguin viure en condicions d’igualtat.