Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC afirma que els resultats electorals demostren insatisfacció per la gestió
El PSC afirma que els resultats electorals demostren insatisfacció per la gestió

El PSC afirma que els resultats electorals demostren insatisfacció per la gestió

2 de juny de 2003 a les 0:00

La Comissió Executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Cerdanyola ha fet públic un comunicat en el qual es manifesta que els resultats de les eleccions municipals són "una mostra d'insatisfacció cap a la gestió realitzada" durant aquest mandat i en què es reitera l'agraïment dels socialistes als ciutadans per haver de la del PSC la llista "més votada un cop més".

Segons la direcció local del PSC, l'executiva socialista ha d'assumir la seva responsabilitat en la gestió municipal així com "la responsabilitat de reconduir la nostra política" i de treballar en els pròxims quatre anys "per tornar a recuperar la confiança perduda" dels ciutadans. La direcció local del PSC considera que "la família socialista de Cerdanyola sortirà reforçada i amb èxit" d'uns moments que qualifiquen de difícils.

El comunicat socialista destaca la satisfacció per la demostració de "maduresa democràtica" que ha suposat l'augment de la participació de manera considerable i felicita a les persones que han treballat en la campanya socialista i a les formacions polítiques que han millorat els seus resultats.