Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC es presenta per continuar el treball de millora de Cerdanyola
El PSC es presenta per continuar el treball de millora de Cerdanyola

El PSC es presenta per continuar el treball de millora de Cerdanyola

9 de maig de 2003 a les 0:00

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) tornava a escollir la plaça de l’abat Oliba com escenari de l’inici de campanya electoral amb la seva cap de llista i candidata a la reelecció com alcaldessa, Cristina Real, fent l’enganxada de cartells acompanyada d’un important número de militants i d’integrants de la candidatura.

Real destacava la seva esperança que la campanya electoral sigui tranquil.la i marcada pel respecte mutu i assegura que aquests períodes electorals han anat canviant a mida que la societat ha adquirit més experiència democràtica al temps que s’ha reduït la tensió entre els partits. Real ha volgut sortir al pas d’un rumor que en els dies de precampanya apuntava a un canvi de domicili de la candidata socialista a una població veïna, fet que ha negat categòricament "com tants altres rumors que circul.len".

La candidata socialista manifesta que el gran objectiu del PSC és aconseguir un número de vots que els permetin "seguir treballant per governar i així millorar la ciutat" ja que considera que Cerdanyola "està extraordinàriament bé, però s’ha de seguir apostant per un projecte ambiciós" que millori el benestar de la població.

En aquest sentit, els candidats socialistes indiquen que la campanya del PSC es centrarà en els projectes de futur com els beneficis que consideren comportarà el desenvolupament del Centre Direccional i "el nou eixample de Cerdanyola", la millora en serveis com a l’ensenyament o la sanitat, i la potenciació de les polítiques juvenil o esportiva, entre d’altres.