Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC homenatja Francesca Martin el Dia Internacional de la Dona
El PSC homenatja Francesca Martin el Dia Internacional de la Dona

El PSC homenatja Francesca Martin el Dia Internacional de la Dona

10 de març de 2003 a les 0:00

L'agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Cerdanyola va realitzar divendres a la nit el sue habitual sopar de commemoració del Dia Internacional de la Dona que en aquesta ocasió va servir per retre homenatge Francesca Martin, responsable de la secretaria de la Dona del PSC, recentment desapareguda, segons va anunciar el primer secretari dels socialistes cerdanyolencs, José Miguel Moreno.

L'acte va comptar amb la presència de diverses personalitats socialistes que van destacar els avenços socials que encara queden per conquerir en la lluitat per la igualtat de gènere. En aquest sentit va intervenir Raquel Querol, responsable de la secretaria de la dona a les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC), i la diputada Assumpta Baig, qui va incidir especialment en la denúncia de la violència de gènere com problema "no individual sinó del conjunt de la societat". Baig també va mostrar el rebuig a la guerra que es prepara contra l'Iraq i que, remarca, suposarà la mort de milers de persones.

L'alcaldessa de Cerdanyola i candidata a la reelecció pel PSC, Cristina Real, destacava per la seva banda la necessitat que les dones s'impliquin cada cop més en la vida política i social per assolir més ràpidament avenços socials en la igualtat entre homes i dones.