Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC mostra el seu convenciment de revalidar la confiança en el seu programa
El PSC mostra el seu convenciment de revalidar la confiança en el seu programa

El PSC mostra el seu convenciment de revalidar la confiança en el seu programa

28 d'abril de 2003 a les 0:00

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) presentava oficialment ahir a la masia Can Serra la seva candidatura per a les eleccions municipals i les principals propostes de cara als comicis del 25 de maig.

La candidata a la reelecció com alcaldessa, Cristina Real, reitera que la seva presència com cap de llista la provoca que manté "la il.lussió i la passió per continuar treballant per Cerdanyola" i perquè compta amb el suport del seu partit i de la ciutadania.

Real destaca, entre els compromisos del programa electoral socialista, la creació de llocs de treball i la construcció d'Habitatges de Protecció Oficial (HPO), tot destacant que aquests compromisos els garanteix el desenvolupament del Centre Direccional. En aquest sentit, la candidata socialista afirma que fa seves les propostes recollides a les meses d'emancipació juvenil de la JSC centrades en l'accés a la formació, l'ocupació i l'habitatge.

El programa del PSC també tindrà un apartat destacat, segons Real, per tot allò relatiu a les àrees d'atenció a les persones, la sanitat, l'educació i la cultura, al temps que també destaca la posada en marxa el pròxim mandat d'un pla d'aparcaments a diversos sectors de la ciutat, la creació d'una segona escola infantil municipal i la instal.lació d'una residència d'estudiants al Centre Direccional.

El senador i diputat al Parlament de Catalunya Ramon Espasa mostrava en la presentació de la candidatura del PSC el seu convenciment de que els socialistes tornaran a guanyar a Cerdanyola i aconseguiran governar a Catalunya i a la resta de l'Estat després de les eleccions autonòmiques i generals.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC i candidat número 8 de la llista socialista, José Miguel Moreno, remarcava la impaciència que hi ha a l'agrupació perquè s'iniciï ja la campanya i es pugui explicar a la població les propostes pel pròxim mandat.

El primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) a Cerdanyola, Marc Mellado, mostrava la seva satisfacció pel treball realitzat per assolir les propostes de les meses d'emancipació juvenil.