Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC mostra satisfacció pel funcionament del Pla de contractació
El PSC mostra satisfacció pel funcionament del Pla de contractació

El PSC mostra satisfacció pel funcionament del Pla de contractació

30 de gener de 2023 a les 12:17

El PSC mostra satisfacció pel funcionament del Pla de contractació, que ha permès reduir en un 75% el volum econòmic dels reconeixements d’obligacions que es van trobar a inici de mandat.

Audios

30-01-2023 Entrevista David González (PSC)

El portaveu del Grup Municipal del PSC, David González, recorda que el propòsit del Pla de contractació és regularitzar contractes que no es trobaven formalment en vigor, ja que “quan el PSC va entrar a govern es va trobar amb més de 8 milions d’euros en reconeixements d’obligacions, i fruit de la posada en marxa del Pla de contractació s’ha passat a tenir-ne menys de 2 milions”.

González celebra l’aprovació de la modificació puntal del PGM a l’illa Cerdanyola 2000 per adequar les qualificacions a les funcionalitats del sòl, ja que “tot i no ser encara l’aprovació definitiva, pendent de la Generalitat, és un darrer pas per poder disposar d’un espai públic formalment normalitzat que permetrà fer-hi actuacions”.

David González també valora molt positivament l’acord al que va arribar el govern amb el Grup Municipal d’ERC per la retirada del recurs de reposició interposat per ERC contra els acords adoptats en la sessió extraordinària del Ple municipal del dia 30 de desembre de 2022, reiterant “la disposició de mà estesa del govern vers tots els grups municipals”.

Sobre les queixes presentades a l’Audiència Ciutadana per veïns i veïnes reclamant el seu dret al descans i la difícil convivència amb les terrasses de la restauració, González assegura que “és un tema que s’està treballant amb l’ordenança de terrasses, buscant l’equilibri entre la necessitat d’uns espais de socialització que aporten dinamisme a la ciutat i generen llocs de feina; i fer-ho respectant el descans dels veïns retallant els horaris els dies laborals i mirar de compensar-ho amb els cap de setmana”. En tot cas, l’ordenança es troba ara en la fase de rebre esmenes i propostes de la ciutadania.

A l’Audiència Ciutadana també es van escoltar les preocupacions del veïnat del sector La Clota davant els problemes de mobilitat i medi ambientals que pugui general la planta logística projectada als antics terrenys de l’Aiscondel. David González assegura que “el govern no contempla una afectació a la mobilitat de la magnitud expressada pels veïns, i que es treballa amb criteris de sostenibilitat”.