Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PSC remarca que s’està millorant en la reducció de reconeixements d’obligacio...
El PSC remarca que s’està millorant en la reducció de reconeixements d’obligacions i en l’execució pressupostària David González, portaveu Grup Municipal PSC

El PSC remarca que s’està millorant en la reducció de reconeixements d’obligacions i en l’execució pressupostària

2 d'octubre de 2023 a les 11:20

El PSC remarca que s’està millorant en la reducció de reconeixements d’obligacions i en l’execució pressupostària i assegura que intentaran no portar més modificacions de pressupost per via d’urgència.

Audios

02-10-2023 Entrevista David González (PSC)

El Ple de setembre va tornar a viure el debat sobre els reconeixements d’obligacions i la baixa execució de les inversions. El portaveu del Grup Municipal del PSC, David González, recorda que “des de l’arribada del govern socialista al darrer mandat, els reconeixements d’obligacions s’han reduït en gairebé un 300%, mentre que es va millorant progressivament en el percentatge d’execució pressupostària”.

Sobre la modificació presentada d’urgència pel govern per abordar el tempteig i retracte per adquirir un habitatge social i inversions en l’espai públic, González reconeix que “no és un mètode de treball amb el que ens agrada treballar, però en aquest cas valia la pena pel tema abordat i perquè l’oposició tenia tota la informació al seu abast i tota la disponibilitat del govern per donar les explicacions adients”.

La modificació de l’ordenança reguladora de les terrasses de bars i restaurants, per petició del gremi d’hostaleria va ser un altre tema destacat del debat plenari de setembre. L’oposició va coincidir en la crítica a la realització d’aquesta ordenança sense la participació del teixit veïnal de la ciutat. González admet que “el tema de la convivència entre els interessos de la restauració i els veïns acostuma a ser complicat, i s’intentarà buscar l’equilibri fent un acurat seguiment del compliment de l’ordenança”.

El PSC va votar a favor de la moció d’ERC per estudiar l’habilitació de vàters públics a Cerdanyola i les dues plantejades per ECP, una per garantir els drets de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu i una segona de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l’àmbit esportiu.