Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El PTV haurà de canviar el seu accionariat per ampliar-se al Centre Direccional
El PTV haurà de canviar el seu accionariat per ampliar-se al Centre Direccional

El PTV haurà de canviar el seu accionariat per ampliar-se al Centre Direccional

22 de juliol de 2002 a les 0:00

La societat Parc Tecnològic del Vallès S.A. (PTV) haurà de modificar el seu accionariat si vol gestionar el nou espai tecnològic que es desenvoluparà arran de la urbanització del Centre Direccional. Així ho ha confirmat el director general del PTV, Xavier Mateu, en referència a les declaracions realitzades pel conseller d'Indústria de la Generalitat, Antoni Subirà, durant la seva visita a l'empresa Epson de Cerdanyola en les que va destacar que el nou recinte tecnològic podria ser gestionat per una societat de similars característiques i coordinada amb el PTV, però diferent de l'actualment existent.
Mateu destaca que un dels principals gestors de la societat PTV S.A. és el Consorci de la Zona Franca que no té participació al desenvolupament del Centre Direccional. Per això, Mateu considera lògic pensar que ""si el PTV ha de gestionar les activitats tecnològiques del nou espai li caldrà una reestructuració accionarial"".
El director general del PTV destaca que l'aprovació del Pla Parcial del Centre Direccional per part de l'Ajuntament de Cerdanyola és una notícia molt positiva, tot i que comenta que encara hi ha aspectes ""d'urbanisme i gestió"" que cal concretar. En aquest sentit, Xavier Mateu indica que al Pla Parcial aprovat per l'Ajuntament ""encara no veig els mecanismes que obligaran als propietaris a vendre els terrenys"" que s'han de destinar a les activitats netes o tecnològiques.