Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El PTV reprendrà al setembre el cicle de conferències dels dilluns
El PTV reprendrà al setembre el cicle de conferències dels dilluns

El PTV reprendrà al setembre el cicle de conferències dels dilluns

1 d'agost de 2003 a les 0:00

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) tornarà a posar en marxa a partir de setembre el cicle d’Els Dilluns del PTV davant l’èxit assolit per aquesta iniciativa durant els últims mesos. Entre els temes que es tractaran al nou cicle de conferències hi haurà la telefonia per internet, els serveis financers per a les petites i mitjanes empreses o les noves empreses de base tecnològica.

El proper 22 de setembre s’inaugurarà la segona temporada d’Els Dilluns del PTV. Aquesta sessió inaugural tractarà sobre Business Angels Network Catalunya (BANC), especialistes en la creació de noves empreses de base tecnològica. BANC, creada per iniciativa de la patronal CECOT i la Fundació CPAC, s’encarrega de posar en contacte inversors i emprenedors a través d’una selecció dels projectes a financiar per cada inversor.

La següent jornada es celebrarà el 6 d’octubre i estarà dedicada als nous instruments financers del CIDEM al servei de les pimes catalanes. Els ponents seran Miquel Mateu, Gestor de Projectes de Financiació i responsable de la Xarxa d’Investors Privats de Catalunya Innovació, i Marc Lloveras, gerent d’Invertec, que parlarà del fons del capital de risc.

Pel 20 d’octubre està prevista una ponència sobre la Telefonia per Internet i la quarta jornada programada serà el dia 3 de novembre i tractarà sobre la implantació dels sistemes de gestió de la innovació amb la finalitat de donar a conèixer a les empreses que estiguin interessades en gestionar de forma sistemàtica el procés i projectes d’innovació la norma de qualitat UNE.

Tots els actes són gratuïts, amb inscripció prèvia i començaran a les 16:00 hores. Després de les ponències, els actes es tanquen amb debats amb la participació dels assistents.