Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El restaurant Capicua participa al Benvingut a Pagès 2024
El restaurant Capicua participa al Benvingut a Pagès 2024 Captura del vídeo promocional de Benvingut a Pagès

El restaurant Capicua participa al Benvingut a Pagès 2024

28 de maig de 2024 a les 9:46

El restaurant Capicua de Cerdanyola és un dels establiments vallesans que s’han adherit al programa Benvinguts a Pagès (BaP) que aquest cap de setmana del 1 i 2 de juny vol donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania

Aquest proper cap de setmana, dies 1 i 2 de juny se celebra Benvinguts a Pagès La Festa, un cap de setmana en què explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obren les portes de casa seva per tal de compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador amb els visitants. Benvinguts a Pagès és una iniciativa que vol apropar la ciutadania als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats.

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental ressalten l’impuls de la participació de productors, restauradors i allotjaments amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca. Enguany al Vallès Occidental es pot visitar l’explotació de la Formatgeria La Frasera (Vacarisses), els quals ens faran una visita pel seu obrador i oferiran un petit tast dels seus productes. Tanmateix, es pot visitar el Viver 3 Turons (Castellar), un viver dedicat a la producció de plantes autòctones.

Als restaurants Capicua (Cerdanyola), La Taverna del Ciri (Terrassa), Taiet Restaurant (Ullastrell) i Can Miguelon (Vacarisses) es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.

A més, El Molí d’en Rata de Ripollet oferirà una visita guiada pel molí tot visitant les seves estances i quan a l’acabar s’organitzarà un taller per elaborar pa.

Per altra banda, l’Espai Natura de la Fundació Sabadell 1859 també ofereix l’activitat “Aprenem a fer un hort urbà” el dissabte 1 de juny a la Masia Can Deu (Sabadell) i a Sant Cugat podreu participar en diferents activitats en el Mercat de pagès de Mirasol.

Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants, allotjaments i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès on trobareu les activitats que es fan a tot Catalunya. Aquest projecte va néixer el 2016 en el marc de la candidatura de Catalunya, Regió Europea de Gastronomia, per tal de donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania.