Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El Roser porta una nova edició del concurs de Pintura Ràpida
El Roser porta una nova edició del concurs de Pintura Ràpida

El Roser porta una nova edició del concurs de Pintura Ràpida

4 de maig de 2023 a les 9:29

El Concurs se celebrarà el dissabte 6 de maig i el tema triat és 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn'.

La Festa Major d’enguany inclourà la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig. Aquest es durà a terme el dissabte 6 de maig entre les 8 i les 14 h, hora límit per la recepció d’obres participants. Les inscripcions per participar són gratuïtes i s'hauran de realitzar el mateix dia del concurs de 8 h a 9:30 h al local de l’Associació d’Artistes Plàstics (carrer de Les Vinyes, 13) i també omplint la butlleta d'inscripció i enviant-la per mail a aapc@artistesplasticsdecerdanyola.es  A la seu de l’entitat també es procedirà al segellat dels suports.

Les persones participants només podran presentar una obra i aquesta haurà de girar entorn el tema 'El roser de maig, la Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn'. La tècnica a utilitzar serà lliure, el cavallet l’haurà de portar l’artista i les mides de la tela hauran de fer d'un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura.

Les obres, que hauran de ser realitzades 'in situ', es lliuraran a l’organització el mateix dia 6 de maig de les 13:30 h i fins les 14 h, aquest any a la Biblioteca Central, a la sala Elisa Arimany. El jurat estarà format per l’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, el director del Museu d'Art de Cerdanyola, Txema Romero, el tècnic del Museu d’Art de Cerdanyola, Quim Módenes, la tècnica del Servei de Cultura, Lola Martos i els artistes Maria José Escuder i Jesús Codina. El veredicte es farà públic el mateix dissabte 6 de maig a partir de les 14 h, a la sala Elisa Arimany. El primer premi és de 650 euros, el segon de 550 euros i el tercer, un reconeixement / diploma.

Totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s'encarregarà de muntar a la sala Elisa Arimany, l’exposició col·lectiva 'Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn' que es podrà visitar 6 de maig al 5 de juny.