Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El Safareig rep un nou impuls per a la prevenció de la violència familiar
El Safareig rep un nou impuls per a la prevenció de la violència familiar

El Safareig rep un nou impuls per a la prevenció de la violència familiar

26 de febrer de 2002 a les 0:00

Mercè Garreta i Pilar Albertín, responsables del grup de dones feministes El Safareig, han firmat un conveni de col.laboració amb la Fundació La Caixa per impulsar un programa d'intervenció amb adolescents, joves i dones que han patit o pateixen violència familiar. La firma del conveni, que suposa rebre una ajuda de 2 milions de pessetes per costejar part del projecte, s'ha firmat avui a l'oficina de La Caixa del carrer Sant Antoni.
El programa pretén que les dones afectades prenguin consciència de la gravetat de la seva situació, coneguin i acudeixin als serveis d'atenció i es beneficiïn dels recursos socials al seu abast. Les responsables d'El Safareig remarquen que cada any reben unes 250 demandes d'atenció de dones de Cerdanyola i el seu entorn i remarquen la necessitat d'impulsar entre els joves una manera de relacionar-se en clau d'igualtat i sense atendre a jerarquies de poder.
Lluís Caballé, director de l'àrea de negoci de La Caixa a Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí, assegura que la Fundació La Caixa vol donar suport a la tasca positiva de les associacions del país i remarca que el 45 percent dels seus recursos es dediquen a impulsar iniciatives socioassistencials.