Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Sindicat de Llogateres es presentarà el 16 de març al casal La Flama
El Sindicat de Llogateres es presentarà  el 16 de març al casal La Flama El col·lectiu denuncia que el preu del lloguer a la ciutat és desorbitat

El Sindicat de Llogateres es presentarà el 16 de març al casal La Flama

7 de març de 2024 a les 8:51

El Sindicat de Llogateres i Llogaters (SLL) de Cerdanyola es presentarà oficialment el dissabte 16 de març a les 11 hores al casal La Flama. L’objectiu de l’entitat és defensar el dret a un habitatge digne, estable i segur.

El sindicat va néixer a Catalunya al 2017 amb la voluntat de posar fi a la creixent bombolla de preus de lloguer i ara s’ha constituït un grup local que es presentarà públicament el pròxim 16 de març al casal La Flama.

Els impulsors d’aquest col·lectiu a la nostra ciutat destaquen que és “pràcticament impossible” viure de lloguer a la ciutat on s’ha crescut i que això suposa l’expulsió de moltes persones de les seves poblacions i denuncien que el dret a l’habitatge no està garantit i es troba “en mans de les immobiliàries o els grans propietaris”.

Un vídeo de presentació d’aquest grup del SLL a Cerdanyola considera que l’única forma de revertir aquesta situació en què  consideren que hi ha clàusules abusives, preus desorbitats i contractes irregulars al sector és l’organització del col·lectiu de llogaters.

La presentació del SLL de Cerdanyola serà el dissabte 16 de març al casal La Flama del carrer de les Escoles.