Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El sisè Esmorzar de Can Serra tractarà sobre la Intel·ligència Artificial
El sisè Esmorzar de Can Serra tractarà sobre la Intel·ligència Artificial

El sisè Esmorzar de Can Serra tractarà sobre la Intel·ligència Artificial

26 de febrer de 2024 a les 9:51

La pròxima sessió dels Esmorzars de Can Serra se celebrarà el 5 de març, a partir de les 9:30 h al jardí de la Masia Can Serraparera.

El cicle Esmorzars de Can Serra està organitzat pel Servei de Promoció Econòmica amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial. Fins ara, a les sessions celebrades s’han tractat temes com ara el Kit Digital, la ciberseguretat, l’Oficina de Promoció Empresarial o el Talent Femení. La pròxima cita serà el dimarts 5 de març i el tema a tractar serà la Intel·ligència Artificial a l’Empresa. Els ponents seran Nuria Infiesta, directora executiva i fundadora de YASYT; Meritxell Bassoles, coordinadora del programa d’intel·ligència artificial del Computer Vision Center; David Monreal, director executiu de Monreal & Meadow i Xavi Muñoz-Pascual, director científic d’Onalabs Inno-Hub. La sessió serà dinamitzada per Núria Gras, vocal de Cerdanyola Empresarial i gerent de desenvolupament empresarial de Grassoler.

Els esmorzars empresarials tenen com a finalitat crear un espai de trobada per al teixit empresarial abordant periòdicament temàtiques d’actualitat. El sisè esmorzar girar al voltant de la Intel·ligència Artificial a l’empresa perquè aplicar tecnologies avançades com la intel·ligència artificial pot suposar un gran repte per a les empreses: cal identificar quines són les àrees on es pot servir; s’ha de provar i tornar a provar; cal formar als treballadors i tot plegat s’ha de fer pas a pas per veure on pot aportar valor real.

La jornada començarà a les 9:30h i està adreçada al teixit empresarial de la ciutat. Seguidament, es portarà a terme una trobada relacional amb autoritats, ponents i empresaris. Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònic a ope@cerdanyola.cat