El somni de l'OK Liga continua viu Ariadna Carrión (Núria Puentes)

El somni de l'OK Liga continua viu

17 de maig de 2023 a les 9:49

El filial del Cerdanyola CH femení va superar amb solvència al Voltregà B en la primera ronda del Play-Off d'ascens de Nacional Catalana. L'equip s'enfrontarà ara al CH Mataró B a les semifinals.

L'equip B del Cerdanyola Club d'Hoquei va desfer-se d'un dels millors equips de la competició, el Voltregà B. Després de vèncer el primer duel a Sant Hipòlit (3-4), les jugadores verd-i-blanques disputaven el segon partit a Can Xarau amb l'objectiu de certificar el pas a les semifinals en el Play-Off d'Ascens de lliga Nacional Catalana. L'equip va completar una immillorable segona part per sentenciar l'eliminatòria amb un contundent 5 a 1.

En la primera part, el filial del Voltregà disposaria d'ocasions de mèrit per poder començar avançant-se en el marcador. La bona defensa i una encertada Estela Rubio sota pals, mantindrien el zero a zero durant tot el primer període. Després del descans, el conjunt de Sant Hipòlit continuaria intentant posar-se per davant en el partit. Als pocs minuts de segon temps, arribava el gol visitant després d'una bona acció que convertia Irene Torres.

A partir del gol, al Cerdanyola li canviaria totalment el ritme al partit, traient la seva millor versió en atac per capgirar el marcador. El primer gol cerdanyolenc el faria Ariadna Carrión, que culminava una molt bona jugada col·lectiva per tornar l'empat al marcador. Poc després, Maria Martín superava la porteria de Queralt Sala desviant un xut d'Ana Valverde per fer el 2 a 1 i avançar al Cerdanyola. Amb el resultat a favor, l'equip que dirigia Marc Miranda aprofitaria el bon moment per trencar totalment l'enfrontament. En el tram final de partit, Carla Castro seria l'encarregada de fer el tercer gol, poc després Ana Valverde culminava una contra perfecta amb el quart i, en una de les últimes ocasions de l'equip verd-i-blanc, Carla Castro novament superava la porteria rival per col·locar el cinquè i definitiu gol del partit.

El Cerdanyola aconseguia d'aquesta manera una important victòria per col·locar el 2 a 0 a l'eliminatòria i accedir a les semifinals. En la propera ronda, l’equip s'enfrontarà al filial del CH Mataró després que les del maresme superessin al Girona CH.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH B: Estela Rubio (P), Ana Valverde, Ariadna Carrión, Maria Martín (c), Carla Castro i Emma López.

CP Voltregà B: Queralt Sala (P), Anna Riubrogent, Dana Anton, Alexandra Vilamala (c), Marina Tornel, Jana Rusiñol, Alexia Bosch i Irene Torres.

Gols: 0-1, Irene Torres (30’); 1-1, Ariadna Carrión (35’); 2-1, Maria Martín (38’); 3-1, Carla Castro (42’); 4-1, Ana Valverde (44’); 5-1, Carla Castro (48’).

Àrbitres: Xavier Buixeda i Albert Ferré.