Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El sorteig de la campanya Cerdanyola té premi es fa avui, 7 de gener, a l'Abat O...
El sorteig de la campanya Cerdanyola té premi es fa avui, 7 de gener, a l'Abat Oliba

El sorteig de la campanya Cerdanyola té premi es fa avui, 7 de gener, a l'Abat Oliba

7 de gener de 2023 a les 9:42

Aquest 7 de gener es celebrarà el sorteig de premis de la campanya “Cerdanyola té premi. Viu la ciutat” en acte públic amenitzat pel Mag Igor entre les 10:00 i les 14:00 hores. Durant l’acte es sortejaran: 3 premis extraordinaris de 6000€, 2 premis extraordinaris de 1000€ i 185 premis valorats en 70€ que aporten comerços de la ciutat.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en conveni amb l’Associació de Cerdanyola Comerç i Serveis i la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa aquest Nadal una campanya per incentivar el consum dels comerços, bars, restaurants i serveis locals.

El sistema per participar era fer una compra per un valor mínim de 10 euros a qualsevol dels establiments adherits i demanar  una butlleta de participació, a la qual calia adjuntar el tiquet de compra justificatiu, i dipositar-a a les diverses  urnes habilitades en diferents punts de la ciutat per entrar en un sorteig que es realitza aquest 7 de gener a la plaça de l’Abat Oliba.

Els premis estan dotats amb tres de 6.000 euros cada un, en vals de 100 euros per gastar als establiments adherits a la campanya durant els dies 20 i 21 de gener en un mínim de 10 establiments. També hi ha dos premis de 1.000 euros per gastar als mercats municipals i diversos premis de 70 euros aportats pels comerços associats per gastar fins al 30 d’abril.

En el sorteig hi prendrà part l’Alcalde de Cerdanyola del Vallès senyor Carlos Cordón, la regidora de promoció econòmica, Sra. Carme Arché, el president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Sr Xavi Olivé i el president del gremi d’Hosteleria de Cerdanyola, Sr. Jordi Moya.