Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Talent Femení a l'Empresa centrarà un nou Esmorzar de Can Serra
El Talent Femení a l'Empresa centrarà un nou Esmorzar de Can Serra

El Talent Femení a l'Empresa centrarà un nou Esmorzar de Can Serra

20 d'octubre de 2023 a les 9:43

La propera cita dels esmorzars empresarials serà el dimecres 25 d'octubre a la Masia Serraparera. L'acte comptarà, com és habitual, amb un espai networking en finalitzar les ponències.

Els Esmorzars empresarials de Can Serra continuen proposant temàtiques actuals i que aporten valor afegit al territori i la cinquena cita del cicle de ponències girà entorn el Talent Femení a l'Empresa. L'activitat organitzada per l'Ajuntament, a través del Servei de Promoció Econòmica, amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial, es farà el dimecres 25 d'octubre a les 9:30 h a la Masia Serraparera.

L'Esmorzar de Can Serra Talent Femení a l'Empresa serà protagonitzat per dones empresàries vinculades a Cerdanyola, que destaquen pel seu talent i les seves inquietuds i compartiran la seva expertesa i objectius empresarials. A través d'aquesta sessió i el posterior networking, servirà per realçar aquest talent femení, amb la finalitat de poder analitzar el context actual de les empreses i els avantatges de recolzar la seva presència en el sector. Participaran en l'Esmorzar empresarial Estel Alzina, fundadora i CEO d'Horizon Talent, Esther Perelló, CEO de Fassolà, Estrella Gago, directora de Centre de Banca comercial BBVA, Noelia Rubio, directora de persones a Voronet, i Encarna Cárdenas, gerent d’Opalo Perfumeries. L'acte serà moderat per Aurora Redondo Talavera, directora de FR, S.L.

Cada ponent tindrà entre 5 i 10 minuts per exposar la seva visió sobre el talent femení en el seu àmbit professional i respondran a les preguntes que sorgeixin durant el debat.

La finalitat d'aquesta jornada sobre talent femení és contribuir a impulsar una comunitat més justa, dinàmica i equitativa, així com millorar la seva competitivitat i el seu atractiu per a empreses, emprenedores i professionals.

La jornada començarà a les 9:30 h i està adreçada al teixit empresarial de la ciutat. Seguidament, es portarà a terme un networking relacional amb autoritats, ponents i empresaris. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament