Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Tast de Cuina torna a convertir-se en el millor aparador de la restauració de...
El Tast de Cuina torna a convertir-se en el millor aparador de la restauració de la ciutat

El Tast de Cuina torna a convertir-se en el millor aparador de la restauració de la ciutat

15 de setembre de 2023 a les 12:21

17 restauradors de Cerdanyola participaran en la cinquena edició del Tast de Cuina Mediterrània que es realitzarà entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre.

El Tast de Cuina celebra la seva cinquena edició del 29 de setembre a l'1 d'octubre amb la participació de 17 restauradors locals i coincidint amb el primer cap de setmana del Festival Internacional Blues

Gastronomia, música i activitats familiars confluiran a la plaça de l’Abat Oliba en un acte que ja s’ha convertit en aparador del sector de la restauració al municipi. 

El Tast presenta algunes novetats. Una de les més importants serà el tall al trànsit del tram del passeig de Cordelles paral·lel a la plaça. Però a més, aquest any els tiquets seran substituïts per monedes de fusta amb l’objectiu d’agilitzar possibles cues i s’incrementaran a tres les guixetes de venda. 

El president de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria, Antonio Castro, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, destaquen l’esforç que es realitza, sobretot per part dels restauradors, per dur a terme una proposta com aquesta en la que esperen la visita de fins a 20 mil persones durant els tres dies. 

El tast dels plats es podrà fer divendres i dissabte al vespre, entre les 20h i les 23h, i el diumenge d’11h i a 15.30h i de 17h a 20h. Els plats seran de 3, 4 i 5 euros. 

Antonio Castro explica que, a més de la cuina tradicional, alguns restauradors aprofitaran per fer propostes més avantguardistes i innovadores. 

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, posa de relleu el valor afegit que suposa per al tast de cuina la coincidència amb el festival de blues i l’organització d’activitats paral·leles com els tallers familiars.

Divendres, a més de la degustació gastronòmica, actuarà a les 21h Montana Stomp. Dissabte, a la mateixa hora, la música la posarà The Otis Redding Show i diumenge Swing Airlines amenitzarà el vermut a les 12h i Chino Swingslide Trio el berenar a les 18h. Diumenge també s’ha previst un taller familiar de xocolata que es farà en horari de matí i tarda. 

Padilla anima a tota la ciutadania a gaudir de la gastronomia local. 

El Tast de Cuina celebra enguany la seva cinquena edició i des de l’organització el donen per consolidat. Aquesta proposta va substituir la tradicional Mostra de Cuina Mediterrània que es va celebrar durant molts anys en les Festes del Roser de Maig i que va ser referència a tot el país. Antonio Castro creu que l’aposta per un nou format també ha estat un èxit. 

Galeria d'imatges