El Telecable Gijón guanya a Can Xarau (0-2)

27 de novembre de 2022 a les 15:41

Dos gols de Nuria Obeso han sigut suficients per batre al Cerdanyola CH, en un partit on els dos equips han fallat a pilota aturada.

La primera part ha començat molt frenètica. Els dos conjunts, tant el d'Andi Colianni com el de Ramon Peralta han sortit al 200% per aconseguir portar la iniciativa del partit. Ocasions pels dos equips, però més perilloses pel Telecable.

Després d'una jugada de les visitants ha arribat el primer gol del partit. Ha sigut a càrrec de la dorsal número 9, Núria Obeso. El gol, al minut 9, ha sigut un punt d'inflexió. Temps mort del cerdanyola per intentar donar-li la volta al marcador. Des d'aquest moment s'ha vist a un Telecable més poderós que les vedr-i-blanques.

A les acaballes del primer temps hi ha hagut dos penals, un per cada conjunt. Ni Gemma Solé, pel Cerdanyola, ni Marta Piquero, pel Gijón, han sigut capaces d'enviar la pilota al fons de la xarxa. S'arribava al descans amb un 0 a 1 al lluminós.

Els segons 25 minuts han començat molt malament pel interessos cerdanyolencs. Un gol al primer atac visitant ha situat el 0 a 2. Nuria Obeso feia el segon a la seva conta particular. Al cap de dos minuts, una targeta blava a Sara Roces deixava al Gijón amb una jugadora menys i una falta directa pel Cerdanyola. Paula Ferrón era l'encarregada d'executar l'acció, que ha acabat amb l'aturada de Fernanda Hidalgo.

Al minut 7 de la segona part, després de la desena falta del Cerdanyola, Nuria Obeso es disposava a xutar la falta directa per fer el 0 a 3, però Mariona Surós ha rebutjat la pilota. Fins al minut 18 del segon temps no hi ha tornat a haver una ocasió molt clara de gol. El Telecable ha tingut un penal a favor, que Sara Roces ha enviat fora directament.

Gemma Solé quan falten 21 segons per acabar el matx ha disposat d'una falta directa per retallar distància al marcador. Però la portera del Gijón ha llegit bé la trajectòria de la pilota i l'ha aturada. El partit ha acabat 0 a 2. L'equip verd es manté amb 4 punts a la classificació.

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola CH (0): Ester Rubio, Mariona Surós; Paula Ferrón, Anna Carranza, Gemma Solé, Laura Valverde, Natalia Crespo, Ariadna Carrión, Julia Birbe, María Martín.

Telecable Gijón HC (2): Victoria Novo, Fernanda Hidalgo; Natasha Lee, Sara González, Marta González, Rebeca González, Nuria Obeso, Sara Roces, Ana Catarina Jesús.

Gols: 1-0, Nuria Obeso (9’); 0-2, Nuria Obeso (26’);

Àrbitre: Jordi Mateu