Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El termini per sol.licitar les beques pel curs 2002-03 s'obrirà el dia 7
El termini per sol.licitar les beques pel curs 2002-03 s'obrirà el dia 7

El termini per sol.licitar les beques pel curs 2002-03 s'obrirà el dia 7

23 d'abril de 2002 a les 0:00

L'Ajuntament de Cerdanyola obrirà el dia 7 de maig el termini de presentació de sol.licituds de beques escolars pel pròxim curs. Segons indiquen fonts municipals, les beques s’atorgaran a les famílies que obtinguin major puntuació segons el barem establert, d’entre aquelles persones que tinguin ingressos inferiors a 270,45 € de renda per càpita mensual (ingressos per persona i mes de la unitat familiar).
Aquests criteris marquen que les famílies que tinguin uns ingressos superiors a aquests i considerin que necessiten l’ajut per altres circumstàncies, hauran de demanar entrevista amb responsables municipals de Serveis Socials, durant el període de convocatòria, per tal de valorar la seva situació i la possibilitat d’obtenir la beca.
Les beques a demanar poden ser per llibres i material escolar per alumnes de primària i de primer i segon de secundària obligatòria, de menjador només per alumnes de primària i per llar d'infants en el cas de nens de 0 a 3 anys. El termini de presentació de sol.licituds serà del 7 al 20 de maig i el lloc per presentar-les serà l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.