El Vendrell s’endú tres punts de Can Xarau Erik Gual (Mónica García Moreno / Cerdanyola Club d'Hoquei)

El Vendrell s’endú tres punts de Can Xarau

18 de desembre de 2022 a les 13:29

Els cerdanyolencs van caure contra el CE Vendrell a Can Xarau (2-5) en el darrer partit del 2022. L'equip vallesà es veuria superat en defensa durant gran part de l'enfrontament.

L'equip verd-i-blanc no va poder acomiadar l'any de la millor de les maneres. El conjunt dirigit per Andi Colaianni afrontava aquest partit amb la baixa per sanció del capità, Ignasi López. Tot i començar amb major protagonisme i possessió de la bola, el conjunt del Baix Penedès aniria adquirint cada vegada més presència contra la porteria de 'Ninu' Pérez. El capità del Vendrell, Lluís Ferrer, enviaria un potent xut al travesser, generant l'ocasió més clara del partit en els primers minuts. A partit d'aquesta jugada, el rival generaria major perill aprofitant els desajustos defensius del Cerdanyola. Una jugada dins de l'àrea local, serviria perquè Marc Canyelles avancés els visitants al minut catorze de partit. Quatre minuts més tard, una bola llarga cap a Ricard Pintado, que es desmarcava sol en camp cerdanyolenc, servia perquè el mateix Pintado enviés la bola directa a l'escaire de la porteria de 'Ninu' per fer el 0 a 2.

Pocs segons després, el Cerdanyola tindria l'opció de retallar distàncies des de la bola parada, David Toda, porter rival, faria penal favorable als locals. Erik Gual era l'escollit pel llançament de la pena màxima, però el xut marxaria fora lleugerament ajustat al pal esquerre de la porteria rival. En el rebot, la bola tornaria a caure a Gual, que aixecava i picava la bola a les mil meravelles, però aquesta acabaria estavellant-se amb el pal llarg de la porteria de Toda, mantenint així la porteria del Vendrell a zero. A les acaballes de la primera part, una bona jugada del Vendrell per banda esquerra, que culminava Cels Portela a plaer al segon pal, significaria el 0 a 3. Resultat amb què tots dos conjunts marxaven al descans.

En la segona part, el Cerdanyola sortiria amb la idea clara de tornar a col·locar-se en el partit. Tot i això, els problemes defensius dels d'Andi Colaianni tornarien a fer-se notables durant trams del partit. Un nou contraatac dels rivals es traduiria en un nou gol del Vendrell, Lluís Ferrer anotava el quart gol visitant per ampliar encara més la diferència. Poc després, en una jugada individual per banda esquerra, Biel Salvado entraria fins a l'interior de l'àrea cerdanyolenca per col·locar el cinquè gol del Vendrell i deixar el partit pràcticament sentenciat.

La resposta del Cerdanyola arribaria en el tram final de partit. Dos gols ràpids de Pere Urpí i David Ramírez donaven esperances al conjunt vallesà, que amb el 2 a 5 es podia tornar a col·locar en la lluita pel partit. Amb la desena falta del Vendrell, el Cerdanyola tindria opció des de la falta directa per continuar retallant diferències. Arnau Gangonells fallaria el llançament, que s'estavellava al pal de la porteria de David Toda. A partir del xut, disminuiria el ritme del partit, que culminava amb el definitiu 2 a 5.

Amb aquest resultat el Cerdanyola CH tanca l'any en novena posició amb 9 punts en nou jornades. Per la seva banda, el CE Vendrell queda desè amb 6 punts i surt de les posicions del descens. El pròxim partit del Cerdanyola serà contra el Compañía de María de la Corunya, corresponent a la desena jornada, previst el dia 14 de gener del 2023.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Gerard ‘Ninu’ Pérez (P), Erik Gual, David Martínez (C), Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez i Marc Costa (P).

CE Vendrell: David Toda (P), Aldo Mejía, Lluís Ferrer (C), Biel Salvado, Iker Casado, Cels Portela, Marc Cañellas, Ricard Pintado i Ferran Miravent (P).

Gols: 0-1, Marc Cañellas (14’); 0-2, Ricard Pintado (17’); 0-3, Cels Portela (23’); 0-4, Lluís Ferrer (31’); 0-5, Biel Salvado (36’); 1-5, Pere Urpí (36’); 2-5, David Ramírez (37’).

Àrbitre: Raul Burgos i Xavier Valiente.