El Vic s’endú els tres punts de Can Xarau David Martínez (Cerdanyola CH - Patí Vic) / Cerdanyola Club d'Hoquei

El Vic s’endú els tres punts de Can Xarau

22 de gener de 2024 a les 17:40

El Cerdanyola CH va caure en el tram final d’un partit marcat per la màxima igualtat (4-5). Amb aquest resultat, l'equip tanca la primera volta com a quart classificat i es queda a les portes de poder disputar la Copa Princesa.

El conjunt verd-i-blanc no va poder endur-se finalment cap punt en l'onzena jornada de l’OK Lliga Plata, última de la primera volta. La tònica dominant del partit seria la màxima igualtat entre tots dos equips. Al minut 8 de joc, Aleix Ordóñez, culminant un bon contraatac, marcaria el primer gol a favor del Vic. La resposta cerdanyolenca seria immediata, tan sols vint-i-set segons més tard, un inspirat Marc Coy tornava a col·locar l'empat al marcador amb un potent xut exterior. Als minuts finals de la primera part, Gil Canal colpejaria per tornar a avançar al seu equip i col·locar l’1 a 2 tres minuts abans del descans.

A la segona meitat, l'equip cerdanyolenc sortiria molt més endollat que el rival, dominant en àrea rival per buscar novament l’empat en el partit. En el minut 32’, després d’una caiguda d’Álvaro Giménez dins l’àrea vigatana, l'àrbitre assenyalava penal favorable al Cerdanyola. Marc Coy seria l'encarregat d'efectuar el llançament, que convertiria amb un fort xut a l'escaire de la porteria per empatar novament el duel. Després del gol local, començaria un intercanvi constant de cops entre els dos equips. Arnau Parcerisas marcava pel Vic, però tan sols 13 segons més tard, Coy veuria porteria de nou per fer el 3 a 3.

En el tram final de partit, Carles Sánchez amb dos gols, el segon de penal, col·locaria al seu equip a dos de diferència amb el 3 a 5. Un gol d'Álvaro Giménez a les acaballes, no permetria a l'equip obtenir cap punt del partit, que finalitzava amb victòria del Vic per un ajustat 4 a 5.

Aquest resultat deixa al Cerdanyola CH quart classificat de la lliga amb 21 punts al final de la primera volta. El següent partit dels cerdanyolencs serà a la pista del CP Manlleu el proper dissabte 27, duel corresponent a la jornada 12 de la OK Liga Plata Nord.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (p), Erik Gual, Ignasi López (c), Marc Coy, Álvaro Giménez; David Martínez, Marc Ramírez, David Ramírez, Guille de Moya i Darío Tapia (p).

Patí Vic: Iker Jimenez (p), Gerard Rovira, Arnau Parcerisas, Oriol Ramírez (c), Aleix Ordóñez; Roger Font, Carles Sánchez, Albert Manuel, Gil Canal i Ernest Burgaya (p).

Gols: 0-1, Aleix Ordóñez (8’); 1-1, Marc Coy (8’); 1-2, Gil Canal (22’); 2-2, Marc Coy (32’); 2-3, Arnau Parcerisas (37’); 3-3, Marc Coy (37’); 3-4, Carles Sánchez (38’); 3-5, Carles Sánchez (49’); 4-5, Álvaro Giménez (50’).

Àrbitre: Joel García i Juan Iglesias.