Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El X Altimira Festival incendiarà el Parc del Turonet el dissabte 11 de maig
El X Altimira Festival incendiarà el Parc del Turonet el dissabte 11 de maig Cancer Bats

El X Altimira Festival incendiarà el Parc del Turonet el dissabte 11 de maig

9 de maig de 2024 a les 8:04

El X Altimira Festival arriba aquest dissabte 11 de maig al Parc del Turonet amb 8 bandes que desfilaran per l’escenari des de les 17 hores fins a les 1 hores, amb els canadencs Cancer Bats com a caps de cartell i la presència de noms com ZIMT, Cobra o Blowfuse.

L’Altimira Festival que organitzen Musikaos i Ajuntament torna a oferir una tarda nit de dissabte de bandes independents sense concessions a les servituds del negoci, una bona ració de rock, punk, hardcore i també algunes aproximacions a la melodia que serviran Cancer Bats, Blowfuse, Cobra, Le Mur, First Time Dead, Ice Haven, ZIMT i Montflorit.

La banda cerdanyolenca Montflorit obriran el X Altimira Fest a les 17 hores al Parc del Turonet. També amb arrels a Cerdanyola, a les 18.45 hores actuaran ZIMT, Txosse Ruiz i Rafa Rodríguez trencant un silenci discogràfic d’una dècada amb un disc titulat Minerales.

A les 19.30 hores serà el torn d’Ice Haven, que venen des de Madrid per presentar els seus nou temes que formaran part d’un proper EP. I a les 20.15 hores ens visitaran els britànics First Time Dead i el seu punk rock sense complexos.

A les 21 hores, la banda murciana Le Mur presentaran el seu darrer disc, Caelum Invictus, per donar pas a les 21.45 hores a Cobra, veterana banda de Bilbo amb una alta estima de fans pel cinema i les sèries de televisió dels anys 80.

La recta final de l’Altimira Festival vindrà de la mà i les guitarres dels barcelonins Blowfuse, que presenten el seu nou de trinca The 4th wall i la seva vitamínica energia habitual, i tancaran els canadencs Cancer Bats, que tanquen a Cerdanyola la seva gira espanyola amb el seu disc del 2022 Psychic jailbreak i amb el seu nou guitarrista, Jackson Landry

L’Altimira Festival, totalment gratuït, és també una reivindicació de la música en directe i de les bandes que fugen dels dictats de la indústria. El certamen està organitzat per l’associació Musikaos i l’Ajuntament de Cerdanyola i compta amb la col·laboració de Hardcore Hits Cancer, associació que té com objectiu ajudar anímica i econòmicament a persones malaltes de càncer; Grafiplues, Lost Serigrafia, The 1916 Irish Bar, la revista Rockzone i l’estudi de gravació Wheel Sound Studio que té a Cerdanyola el músic i productor Txosse Ruiz, alma mater de l’Altimira Festival.