Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El XV Festival Internacional Blues de Cerdanyola engega els motors
El XV Festival Internacional Blues de Cerdanyola engega els motors

El XV Festival Internacional Blues de Cerdanyola engega els motors

10 de setembre de 2002 a les 0:00

El XV Festival Internacional Blues de Cerdanyola es celebrarà del 4 al 13 d'octubre amb activitats destacades com l'homenatge a Muddy Waters -amb les actuacions de John Primer, Jerry Portnoy i Mojo Buford, exmúsics del mític bluesman nordamericà-, o els concerts de Raimundo Amador en la nit de blues estatal i Mártires del Compás a la vetllada d'altres músiques.
Una altra de les novetats d'aquesta quinzena edició del certamen és la festa del Bar-B-Q & Blues amb 5 concerts al parc del Turonet al llarg d'una jornada en que també hi haurà activitats d'animació per a tota la família com gimcanes o la fira del disc.
El programa del festival de blues incorpora també cercaviles musicals amb les bandes de Bellaterra i de l'Agrupació Musical de Cerdanyola, una nit dedicada al gospel, els concerts dels bars i les activitats de formació amb master class i tallers de diferents instruments.
El festival de blues comptarà enguany amb un pressupost de 21 milions de pessetes, majoritàriament aportades per l'Ajuntament de Cerdanyola, tot i que enguany es compta amb la Fundació Caixa de Sabadell com a patrocinador destacat per un període de 3 anys.
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola, Jordi Mena, qualifica el festival de blues com un certamen ""pata negra"" per la qualitat dels seus artistes, mentre que Antoni Gómez, representant de la Fundació Caixa de Sabadell, remarca el prestigi del festival i la vocació pedagògica del certamen com principals arguments per col.laborar amb el seu finançament.