Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Els ajuntaments consideren el Pacte per l'Ocupació un model a seguir

Els ajuntaments consideren el Pacte per l'Ocupació un model a seguir

9 d'abril de 2002 a les 0:00

El responsable del Pacte Territorial per l'Ocupació del Vallès Occidental i regidor de Santa Perpètua de Mogoda, Josep Sánchez, destaca que actuacions com les que es posen en marxa al projecte Vallès Urbà demostren que el Pacte per l'Ocupació és una iniciativa consolidada que s'ha convertit en un model a seguir per Generalitat i Diputació de Barcelona. Sánchez destaca que aquestes administracions han orientat les seves accions de promoció econòmica d'acord a iniciatives similars al pacte del Vallès Occidental.
El Pacte per l'Ocupació -que impulsen Generalitat, Consell Comarcal, sindicats i patronals del Vallès- té l'objectiu de posar en pràctica experiències de caire innovador que serveixin de model en la creació d'ocupació en un territori concret i compta amb l'aplicació d'actuacions a eixos diversos com les infrastructures, el foment de l'ocupació estable, les petites i mitjanes empreses, la formació i la inserció, la societat de la informació, el foment de jaciments d'ocupació i les institucions i agents del pacte.
Segons Sánchez, el Pacte per l'Ocupació ja no necessita d'un finançament específic gràcies a ser el resultat del treball conjunt de l'administració i els agents socials. Sánchez comenta que ""abans era impensable"" pensar en projectes de coordinació entre empreses, sindicats i administracions.