Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els alcaldes vallessans es reuneixen amb Acebes per a reclamar més policies
Els alcaldes vallessans es reuneixen amb Acebes per a reclamar més policies

Els alcaldes vallessans es reuneixen amb Acebes per a reclamar més policies

29 d'octubre de 2002 a les 0:00

La delegació d'alcaldes del Vallès Occidental en temes de seguretat ciutadana, de la que forma part l'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, s'entrevistaran aquesta tarda amb el Ministre de l'Interior, Ángel Acebes, per reclamar que s'augmenti la dotació d'agents de Policia Nacional i la Guàrdia Civil a les 23 localitats vallessanes mentre no es produeix el desplegament dels Mossos d'Esquadra, previst pel 2007.

Els municipis de la nostra comarca han mostrat la seva preocupació per la falta d'efectius policials al Vallès i la setmana passada la delegació d'alcaldes -de la que també formen part els batlles de Sabadell, Sentmenat, Sant Cugat, Sant Quirze i Santa Perpètua de Mogoda- ja es va entrevistar amb representants de tots els grups polítics del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats per mostrar la seva inquietud.

Real es mostra confiada en la bona disposició del ministeri de l'Interior per torbar solucions a una situació que afecta "una comarca important que té més de 800.000 habitants".

Els representants dels Ajuntaments vallessans es queixen que han d'assumir competències que no els pertoquen i per les quals no tenen finançament, especialment pel que fa a la seguretat ciutadana. No obstant, i malgrat la progressiva manca d'efectius, els responsables municipals valoren molt positivament l'esforç dels agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.