Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Amics del Col.leccionisme faran un homenatge als germans Escursell
Els Amics del Col.leccionisme faran un homenatge als germans Escursell

Els Amics del Col.leccionisme faran un homenatge als germans Escursell

17 de juliol de 2002 a les 0:00

L'Associació d'Amics de les Antiguetats i el Col.leccionisme (AAAC) de Cerdanyola-Ripollet prepara el muntatge d'una exposició de fotografia dedicada als germans Escursell. La mostra, que es muntarà a l'Ateneu entre els dies 2 i 15 de desembre, estarà organitzada per grans temes, comptarà amb la col.laboració de l'Agrupació Foto-Cine (Afocer) i portarà el títol de ""Germans Escursell. 52 anys fotografiant Cerdanyola"".
L'AAAC farà ara un període de parèntesi estival en l'organització dels habituals mercats de cada primer dissabte de mes. Els portaveus de l'entitat fan un balanç positiu de la realització de mercats durant els primers sis mesos de l'any i ajornen la pròxima cita a la plaça de l'abat Oliba fins el dissabte 7 de setembre.
L'entitat prepara també una nova edició de la Fira del Disc durant la celebració del XV Festival Internacional Blues de Cerdanyola. El mercat discogràfic es realitzarà com a part d'una nova iniciativa del festival musical, la celebració del ""Barbacue & Blues"" el dia 13 d'octubre al Parc del Turonet.
Una altra activitat prevista per l'AAAC és l'organització d'una mostra de treballs de ferro forjat de l'artesà Víctor Cunillera que es romandrà exposada a l'Ateneu del 14 al 27 d'octubre.