Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Artistes Plàstics preparen 17 exposicions per a la pròxima temporada
Els Artistes Plàstics preparen 17 exposicions per a la pròxima temporada

Els Artistes Plàstics preparen 17 exposicions per a la pròxima temporada

16 de juliol de 2002 a les 0:00

L'Associació d'Artistes Plàstics prepara un total de 17 exposicions per a la pròxima temporada després d'haver tancat amb un balanç positiu la d'aquest curs. De les 17 mostres que ja es preparen, 4 seran col.lectives: la ja tradicional dedicada al món del blues -que es podrà veure durant els dies del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola-, una col·lectiva dels alumnes de Carmen Giráldez -guanyadora de l'últim concurs del Cartell del Dia de la Dona-, una altra de diversos membres de l'Associació d'Artistes Plàstiques i finalment del Col·lectiu de Sabadell Sant Oleguer que exposaran el proper estiu.
Des de l'entitat s'avança que en aquesta propera temporada es gaudiran d'obres de ""molta alta qualitat on hi predominen autors que provenen de belles arts"".
L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola tanca la temporada d'exposicions al B'Art de l'Ateneu i presenta la programació per als propers mesos amb un balanç positiu. Segons responsables de l'entitat, la temporada passada ""ha estat bé, tot i que s'han de fer esforços per seguir millorant sempre"". Una de les coses positives a destacar d'aquest any, ha estat la incorporació d'un nou espai on poder veure art a Cerdanyola, l'oficina de La Caixa de l'Avinguda Catalunya que ha cedit les seves parets per a que l'entitat hi munti les seves exposicions. Justament, la gran novetat de l'any vinent és la gestió completa d'aquest espai per part de l'associació.
D'altra banda, l'exposició col·lectiva en homenatge a l'arquitecte Antoni Gaudí que va presentar l'Associació d'Artistes Plàstics el passat mes de juny i que s'ha pogut veure en diferents espais de la ciutat, es traslladarà a Santa Coloma de Farners (Girona). La mostra es podrà veure a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Plaça Ajuntament, 1) des de dijous, 18 de juliol, a les 21 h.