Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els Casals d'Estiu Municipals es faran a les escoles Collserola i Xarau
Els Casals d'Estiu Municipals es faran a les escoles Collserola i Xarau

Els Casals d'Estiu Municipals es faran a les escoles Collserola i Xarau

10 de maig de 2023 a les 10:47

El període d'inscripció serà entre el 15 de maig i el 4 de juny i s'haurà d'omplir el formulari en la pàgina web https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org

S’apropa l’estiu, s’acaba l’escola i comencen els casals d’estiu amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de les famílies de Cerdanyola. L’Ajuntament ofereix activitats d’estiu per a infants i joves que parteixen de la premissa d’oferir una oferta educativa  de qualitat i que faciliti el desenvolupament dels infants, mitjançant el lleure educatiu, on els infants són els protagonistes.

El Casal d’Estiu Municipal adreçat a infants que estan cursant de P3 a 6è es farà a les escoles Collsserola i Xarau i en torns setmanals entre el 26 de juny i el 28 de juliol.

Els horaris són:  torn de matí (8:30 a 13:30h) i de tot el dia (8:30 a 16:30h) que inclou menjador i activitat de tarda.

Els preus, que no han variat respecte a l’any passat,  seran de 55 euros/setmana el torn de matí,  75 euros/setmana el torn de tot el dia (menjador inclòs) i 65 euros/setmana l’opció mixta (tres dies matí i dos dies "tot el dia”). Hi haurà descomptes per a germans i per segon any el casal disposa de tarifació social per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Els preus per torn inclouen totes les activitats, la samarreta dels Casals, un matí a la piscina i una sortida de dia sencer, fins les 16.30h (aquest dia no hi haurà servei de menjador ni de pícnic, caldrà dur el dinar de casa).

Els infants que participin al Casal d’Estiu Municipal gaudiran d’una àmplia oferta d’activitats, tallers, sortides i noves experiències, totes elles al voltant del centre d’interès “Un estiu per transformar el planeta”. 

Les inscripcions al Casal d’Estiu s’hauran de realitzar del 15 de maig al 4 de juny i per formalitzar la  inscripció cal seguir les següents passes:

1.- Omplir el formulari en la pagina web: https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org

2.- Un cop omplert, rebreu un correu electrònic a l’adreça indicada en el formulari, amb un document PDF resum del formulari.

3.- Finalment, haureu d’entrar la documentació necessària a traves de la intranet del formulari

Si no es pot fer de manera telemàtica es podrà fer presencial a l’Espai Infantil (carrer Escoles, 5)  amb cita prèvia trucant al telèfon 673624530 (Dimarts i dijous de 9 a 11h i de dilluns a divendres de 16 a 19h)

Per sol·licitar baixes i/o modificacions s’ha de fer del 5 al 11 de juny de 2023

La reunió informativa adreçada a les famílies es durà a terme el dimarts 6 de juny a les 18.30 h als jardins de Ca n’Ortadó (plaça de Sant Ramon, 23-24)

El període d'inscripció serà entre el 15 de maig i el 4 de juny i s'haurà d'omplir el formulari en la pàgina web https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org

Tota la informació dels casals municipals es pot consultar a www.cerdanyola.cat/estiu

Fulletó informatiu digital Casals d'Estiu municipals per a infants