Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els Casals d'Estiu Municipals tornen plens d’activitats
Els Casals d'Estiu Municipals tornen plens d’activitats

Els Casals d'Estiu Municipals tornen plens d’activitats

14 de maig de 2024 a les 7:03

Els Casals d’Estiu Municipals estan adreçats a infants que estan cursant d'I3 a 6è i es faran a les escoles Xarau i Carles Buïgas. El període d'inscripció serà entre el 13 de maig i el 2 de juny

L’Ajuntament ofereix, com cada any, els Casals d’Estiu Municipals per als infants de la ciutat, que tornaran a ser els protagonistes d’un estiu ple d’activitats educatives i de lleure. Els casals mantenen el compromís d’esdevenir un espai per a la socialització, el desenvolupament de les capacitats creatives dels infants i joves i on es treballarà l’aprenentatge de valors des de l’educació en el lleure.

Els Casals d’Estiu Municipals estan adreçats a infants que estan cursant d'I3 a 6èes faran a les escoles Xarau i Carles Buïgas i oferiran cinc torns setmanals entre el 25 de juny i el 26 de juliol.

Els horaris són:  torn de matí (8:30 a 13:30h) i de tot el dia (8:30 a 16:30h) que inclou menjador i activitat de tarda.

Els preus es segueixen mantenint d’anys anteriors i  seran de 55 euros/setmana el torn de matí,  75 euros/setmana el torn de tot el dia (menjador inclòs) i 65 euros/setmana l’opció mixta (tres dies matí i dos dies ‘tot el dia’). Hi haurà descomptes per a germans i per tercer any el casal disposa de tarifació social per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Els preus per torn inclouen totes les activitats, la samarreta dels Casals i una activitat de dia sencer fins les 16:30 h (aquest dia no hi haurà servei de menjador ni de pícnic, caldrà dur el dinar de casa). Enguany, el matí de piscina serà substituït per l’activitat de tot el dia, que inclourà activitats d’aigua per viure un dia diferent fora del casal.

El període d'inscripció serà entre el 13 de maig i el 2 de juny i es pot fer omplint el formulari en la pàgina web https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org o presencialment a l'Espai Infantil demenant cita al telèfon 673 62 45 30 de dilluns a divendres de 10 a 13:30 h i de 16 a 19 h.

Els infants que participin al Casal d’Estiu Municipal gaudiran d’una àmplia oferta d’activitats, tallers, sortides i noves experiències, totes elles al voltant del centre d’interès 'Seguretat i Salut'.